Konferencia Asociácie eshopov 2018

Môžu byť aj malé a stredné slovenské eshopy v rodiacom sa jednotnom digitálnom trhu Európskej únie konkurencieschopné?! To je otázka, na ktorú sa pokúsi dať odpoveď Asociácia eshopov na svojej bezplatnej konferencii v Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave 22. novembra 2018.

Konferencia Asociácie eshopov 2018Na Slovensku existuje už viac ako 10.000 eshopov. Časť z nich je prevádzkovaná ako mikro eshopy – teda ako prostriedok na „privyrobenie“ popri zamestnaní a potom sú to hlavne malí a strední on-line podnikatelia. Táto skupina on-line podnikateľov už dnes predstavuje významný rastový faktor HDP na Slovensku a súčasne aj jedného z najväčších zamestnávateľov. Úplne exaktné čísla neexistujú, ale odhaduje sa ale, že v tomto sektore pracuje viac ako 40.00 ľudí. Aj vzhľadom na vysokú nezamestnanosť absolventov škôl a mladých ľudí predstavuje založenie a prevádzkovanie eshopu zároveň moderný a perspektívny nástroj na  znižovanie nezamestnanosti a rozširovanie základne malých a stredných podnikateľov na Slovensku.
Slovenské eshopy čelia obrovskému tlaku konkurencie, nielen v rámci vytvárania jednotného digitálneho trhu Európskej únie, ale aj tlaku amerických a ázijských eshopov. Asociácia eshopov je profesijným združením eshopov na Slovensku aj v ďalších krajinách. Snaží sa rozširovať počet podnikateľov v on-line biznise a pomáhať eshopom obstáť na on-line trhu.  Aj preto sa Asociácia eshopov rozhodla zorganizovať bezplatnú konferenciu s hlavnou témou:

„Môžu byť slovenské malé a stredné eshopy v rodiacom sa jednotnom digitálnom trhu Európskej únie konkurencieschopné?!“.

Odpoveď je jednoduchá. Áno, môžu! Podmienkou sú primerané vedomosti prevádzkovateľa eshopu a sofistikované softvérové vybavenie. Viete napríklad o tom, že obvykle väčšina potenciálnych kupujúcich, ktorých prácne dostanete na Váš eshop nakoniec nenájde hľadaný tovar – aj keď ho máte v ponuke?!
Odpoveď na túto, ale aj na ďalšie otázky dostanete na Konferencii Asociácie eshopov. Koná sa 22.11.2018 v Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave – Petržalke v čase od 09.00 do 15.30 hod.
Účasť je bezplatná. Podmienkou účasti na konferencii je len registrácia na support@eshopa.eu .
Podrobnejšie informácie budú zverejnené na web stránkach Asociácie eshopov.
Organizátor si pri prekročení počtu registrovaných uchádzačov – vzhľadom na kapacitu miestnosti, vyhradzuje právo odmietnuť ďalších uchádzačov.

Up